- خوز24 – khuz24 - https://khuz24.com -

پشت پرده نوسانات ارزی در بازار/اسکناس خوب است، حواله مشکل‌ساز شد



به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی در گفتگوی شبکه یک سیما گفت: شرایطی که اسفند ماه اتفاق افتاد اول تحریم بود و در فشار حداکثری هستیم و اینکه تلاش می‌شود مشکل اقتصادی ایجاد شود و دومین اتفاق نیز کرونا و سومین نیز سقوط قیمت نفت بوده و این امر باعث شد که اختلالاتی ایجاد شود البته ما از نظر اسکناس مشکلی نداریم و آن چیزی که در بازار اثر گذاشته حواله است و البته بعد از دو ماهی که مشکلات کرونا بوده است صادر کنندگان نیاز به حواله دارند.

رئیس کل بانک مرکزی افزود: بیست میلیارد دلار ارز هنوز از سال ۹۸ توسط صادر کنندگان بازنگشته است و البته آنها چهار ماه فرصت برای بازگشت داشته اند و پیش بینی می‌شود هفته آینده عرضه ارز سال ۹۸ توسط صادر کنندگان اتفاق بیفتد و امیدواریم که این اتفاق بیفتد.

وی تصریح کرد: نرخ ارز باید به گونه‌ای باشد که برای وارد کننده و تولید کننده صرفه داشته باشد. وی تصریح کرد: نمی‌خواهیم در نرخ دخالت کنیم و نوسان بازار طبیعی نیست و به خاطر شرایط خاص کشور است و مردم سختی‌های زیادی برای استقلال کشیدند و هزینه داده اند.

همتی گفت: من افتخار می‌کنم مسئول بانک مرکزی کشوری هستم که در دو سال گذشته با بدترین فشارها مقاومت کرده و مردم نیز مقاومت کردند، سختی‌های زیادی دیدند ولی بالاخره استقلال هزینه دارد و من اطمینان دارم در آینده نزدیک نتایج آن را خواهیم دید.

وی اظهار داشت: نرخ‌های فعلی طبیعی نیست، ضمن اینکه نرخ‌های قبل از اسفندماه، نرخ‌هایی بود که اقتصاد کشور با آن می‌چرخید، یک مقدار شایعات و جوسازی و اینکه امسال تورم ۵۰ تا ۶۰ درصد خواهیم داشت باعث شد که بازارها تشدید شود، ولی من اطمینان دارم که قابل مدیریت است و این تعادل در بازار ارز برقرار خواهیم کرد و نشانه‌های آن نیز ثابت شده و حتماً تعدیل خواهد شد.

به گفته همتی، وضعیت عرضه در سامانه نیما در فروردین ماه خوب نبود ولی امروز گزارشی که همکاران من دادند یک چیزی حدود ۲.۸ میلیارد دلار در دو ماه اخیر عرضه داشتیم برای واردات کنندگان که ۱.۸ میلیارد دلار آن در نیما اتفاق افتاد و حدود یک میلیارد دلار نیز واردات در مقابل صادرات بود که از صادرکننده‌ها به صورت مستقیم گرفته بودند.

رئیس کل باک مرکزی افزود: این رقم برای این دو ماه که کاملاً صادرات در تمام کشورهای همسایه نیز مختل شده بود. روند فعلی اصلاح خواهد شد و ما در طول روزهای آینده شاهد بهتر شدن شرایط خواهیم بود.

وی افزود: پیش بینی‌های بانک مرکزی با شرایط فعلی که بهتر نیز می‌تواند باشد یعنی با نفت ۳۰ دلاری و صادراتی که داریم، پیش بینی ما این است که تورم نباید بیشتر از ۲۴ درصد شود و ما بر روی ۲۲ درصد هدف گذاری می‌کنیم. خوشبختانه امسال ما با ابزار بازار باز اقداماتی را خواهیم داشت. بزودی اوراق خزانه توسط دولت منتشر خواهد شد و بانک مرکزی به عنوان بازارگردان اقدام خواهد کرد.

همتی گفت: من مطمئن هستم نقدینگی امسال بسیار کمتر از سال قبل خواهد بود، تورم و نقدینگی را کنترل خواهیم کرد. من فکر می‌کنم انتظارات تورمی به سرعت کاهش پیدا خواهد کرد و تعادل در بازار ارز و سایر بازارها ایجاد می‌شود. کار سخت است ولی مدیریت خواهیم کرد.

وی افزود: من نه می دانم و نه به کسی چیزی درباره نرخ ارز می گویم و من همیشه گفته ام نرخ ارز باید نرخ طبیعی بازار باشد. شما هر جا می‌خواهید سرمایه گذاری کنید ولی در ارز سرمایه گذاری نکنید. می‌خواهید بخرید باید ریسک آن را نیز بپذیرید. در حال حاضر ارتباطات ما با کشورها در حال بهبود است و یک سری از منابع ما آزاد می‌شود.



منبع: مهر

برنامه‌های درسی پنج‌شنبه یکم خرداد شبکه‌های آموزش و چهار

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه تلویزیونی آموزش مکمل برای مقاطع مختلف تحصیلی که از طریق شبکه‌های آموزش و چهار در روز پنج‌شنبه اول خرداد ۱۳۹۹ پخش می‌شود به شرح زیر است:

شبکه آموزش:

متوسطه دوره اول

ساعت ۸:۰۵ تا ۸:۲۵ درس علوم تجربی پایه ۹

ساعت ۸:۲۵ تا ۸:۴۵ درس کاروفناوری پایه ۹

ساعت ۸:۴۵ تا ۹:۰۵ درس تفکر و سبک زندگی پایه ۷

ساعت ۹:۰۵ تا ۹:۲۵ درس نگارش پایه۷

برنامه دوره ابتدایی

ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱ درس فارسی ونگارش پایه اول

ساعت ۱۱ تا ۱۱:۳۰ درس علوم تجربی و تفکر پایه دوم

ساعت ۱۱:۳۰ تا ۱۲ درس بازی و ریاضی پایه سوم

ساعت ۱۲ تا ۱۲:۳۰ درس مطالعات و مهارتهای اجتماعی پایه چهارم

ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۳ درس بازی و ریاضی پایه پنجم

ساعت ۱۳:۱۵ تا ۱۳:۴۵ درس پیام‌ها و هدیه‌های آسمانی پایه ششم

متوسطه دوم

ساعت ۱۴:۳۰ تا ۱۵ درس شیمی ۱ پایه ۱۰ تمام رشته‌ها

ساعت ۱۵ تا ۱۵:۳۰ درس آمادگی دفاعی پایه ۱۰ تمام رشته‌ها

ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۶ درس زبان انگلیسی ۱ پایه ۱۰ تمام رشته‌ها

ساعت ۱۶ تا ۱۶:۳۰ درس ریاضی ۱ پایه ۱۰ رشته ریاضی و تجربی

ساعت ۱۶:۳۰ تا١٧ درس زبان انگلیسی ۳ پایه ۱۲ تمام رشته‌ها

ساعت ۱۷ تا ۱۷:۳۰ درس فیزیک ۱ پایه ۱۰ رشته ریاضی فیزیک

شبکه ۴:
رشته‌های ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی و فنی حرفه‌ای و کاردانش:

ساعت ۷ تا ۷:۲۵ استاندارد لباس شب و عروس -پایه ۱۲- رشته خیاطی لباس شب و عروس -شاخه کاردانش

ساعت ۷:۲۵ تا ۷:۴۵ نصب و راه اندازی سیستم‌های رایانه‌ای -پودمان ۴- پایه ۱۰- مبحث مونتاژ رایانه‌ای -رشته شبکه و نرم افزار رایانه – شاخه فنی و حرفه‌ای

ساعت ۷:۴۵ تا ۸:۱۰ استاندارد نقشه کشی معماری-پایه ۱۰ و ۱۱- ترسیم طرح‌های قوسی شکل- رشته معماری داخلی -شاخه کاردانش

ساعت ۸:۱۰ تا ۸:۴۰ دانش فنی تخصصی – پودمان ۵- پایه ۱۲- رشته تربیت بدنی -شاخه فنی و حرفه‌ای

ساعت ۸:۴۰ تا ۹:۰۵ پیاده سازی سیستم‌های اطلاعاتی و طراحی وب -پودمان ۵- پایه ۱۱- رشته شبکه و نرم افزار رایانه – -شاخه فنی و حرفه‌ای

ساعت ۹:۰۵ تا ۹:۳۰ تفکر و سواد رسانه‌ای -پایه ۱۱ مشترک تمام زمینه‌ها

ساعت ۹:۳۰ تا ۱۰ درس مدیریت خانواده و سبک زندگی پایه ۱۲ تمام رشته‌ها

ساعت ۱۰ تا ۱۰:۳۰ درس جامعه شناسی ۲ پایه ۱۱ رشته علوم انسانی

ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۱ درس اقتصاد پایه ۱۰- رشته ادبیات و علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی.



منبع: مهر

آخرین تصمیمات در مورد فعالیت های ورزشی در شهرهای مختلف ایران

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی علی نژاد معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در پایان ستاد مقابله با همگیری کرونا در ورزش اعلام کرد؛

در تمامی شهرهای سفید، فعالیت باشگاه‌ها، اماکن ورزشی، استخرها و رشته‌های ورزشی بلامانع است.

در تمامی شهرهای زرد، فعالیت استخرهای روباز، ورزش‌های انفرادی، کم برخورد، با خورد متوسط و باشگاههای بدنسازی و پرورش اندام بلامانع است.

در تمامی شهرهای قرمز فعالیت باشگاههای بدنسازی و پرورش اندام، رشته‌های انفرادی، کم برخورد و برخورد متوسط در صورت تایید مقامات بهداشتی شهر مربوطه بلامانع است.

در تمامی شهرهای قرمز، استخرها، باشگاههای ورزشی رشته‌های پربرخورد مثل کشتی و رشته‌های رزمی تعطیل خواهد بود.

بدیهی با تغییر وضعیت شهرها از قرمز به زرد یا سفید، و یا بالعکس، تصمیمات جدید بهداشتی در خصوص وضعیت فعالیت ورزشی اتخاذ خواهد شد.



منبع: مهر

می توانیم به جام جهانی برویم/ با لژیونرها در ارتباط بودم

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر، دراگان اسکوچیچ درباره زمان حضورش در ایران با توجه به شروع رقابت‌های لیگ برتر فوتبال گفت: باید ببینم شرایط چگونه است ولی امیدوارم بتوانم قبل از شروع لیگ برگردم.

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره احتمال افزایش تعداد مصدومان تیم‌های باشگاهی در ادامه رقابت‌های فصل جاری تصریح کرد: بعید می دانم مشکلی بابت این موضوع وجود داشته باشد چون بازیکنان در قرنطینه بودند. نمی‌توانم جواب این سوال را من بدهم اما اگر مربیان در طول این مدت تمرینات خوبی داشته باشند بعید می دانم مشکلی ایجاد شود.

اسکوچیچ در خصوص هماهنگی با مسئولان سازمان لیگ برای برنامه ریزی مسابقات باشگاهی و ملی افزود: منتظر برنامه مسابقات لیگ هستم تا برنامه‌های تیم ملی را هم تنظیم کنم. وقتی برنامه‌ها در اختیار من باشد می‌توانم کارم را سریع انجام دهم. برنامه‌ریزی برای تیم ملی ایران کار خیلی سختی نیست اما باید شرایط و امکانات مهیا باشد.

سرمربی تیم ملی درباره ارتباط خود با لژیونرها در طول دوران قرنطینه تاکید کرد: با آنها در تلفنی ارتباط بودم و در جریان وضعیت خود و باشگاه‌هایشان قرار گرفتم.

اسکوچیچ درباره شناخت خود از حریفان تیم ملی گفت: اطلاعاتی از رقبای ایران و مخصوصاً عراق ندارم اما مربی آنها دوست صمیمی من است. فکر می‌کنم الان همه تیم‌ها شرایط یکسانی دارند و ترجیح می‌دهم فعلاً تمرکزم روی تیم خودم باشد.

وی ادامه داد: زمان زیادی تا بازی‌ها داریم و می‌توانیم به سطح لازم برسیم.

وی درباره شناخت از بحرین گفت: شرایط برای همه تیم‌ها مشکل است. اگر از بحرین و عراق شناخت هم داشتم الان به دردم نمی‌خورد چون زمان زیادی تا مسابقات باقی مانده است.

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان درباره این موضوع که بازی تدارکاتی برای تیم ملی در نظر دارد، خاطرنشان کرد: همانطور که گفتم می‌توانم در یک چشم به هم زدن برای تیم ملی برنامه‌ریزی کنم ولی اول باید اطلاعات داشته باشم.

اسکوچیچ درباره ارتباط با وحید هاشمیان و کریم باقری دستیاران ایرانی خود شفاف سازی کرد و گفت: در این مدت فقط با فدراسیون در ارتباط بودم چون فعلاً برنامه کاری ما مشخص نیست. فقط با آنالیزور تیم ملی ارتباط داشتم که برنامه ریزی کند.

وی در خصوص انتظار مردم از تیم ملی گفت: شرایط تیم ملی را می دانم و درک می‌کنم که توقعات از تیم ملی بالاست اما خود من هم انتظار دارم تیم ما به جام جهانی صعود کند. مسلماً تیم خوبی داریم. با وجود ۲ باخت اخیر که تجربه کردیم می‌توانیم کار را از نو شروع کنیم و به جام جهانی برویم. دلم برای کار کردن در ایران تنگ شده و امیدوارم با شروع برنامه‌ها تیم ملی را مهیای صعود به جام جهانی کنیم.



منبع: مهر

نصرالله: شهید سلیمانی تکیه‌گاه بزرگی برای مقاومت بود

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments


خبرگزاری مهر گروه بین الملل: رهبران و شخصیت‌های محور مقاومت در سخنانی به مناسبت روز جهانی در فضای مجازی بر حمایت از آرمان فلسطین تاکید و با تلاش‌های عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفت کردند.

رئیس دفتر سیاسی حماس: ایران حمایت قوی و همه جانبه‌ای از فلسطین به عمل آورده است

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: امروز قدس در خطرناک‌ترین مراحل و تهدیدات با توجه به معامله قرن به سر می‌برد که این معامله به دنبال نابودی آرمان فلسطین، قدس، آوارگان و سرزمین فلسطین است.

وی افزود: ایران حمایت‌های قوی از فلسطین به عمل آورده است.

اسماعیل هنیه تاکید کرد: ما به دنبال آزادسازی کل فلسطین هستیم و امروز در برابر چالش‌های بزرگ و خطرناکی به سر می‌بریم.

رئیس دفتر سیاسی حماس اظهار داشت: ما به صهیونیست‌ها درباره ارتکاب هرگونه حماقت هشدار می‌دهیم.

هنیه افزود: مسجد الاقصی در قلب تهدیدات به سر می‌برد و در معرض یهودی سازی و تغییرات از سوی صهیونیست‌ها قرار دارد.

اسقف اعظم مسیحیان ارتدکس: ما از قدس با وجود همه توطئه‌ها چشم‌پوشی نخواهیم کرد

«عطاالله حنا» اسقف اعظم مسیحیان ارتدکس در قدس اشغالی نیز اظهار داشت: دراز دستی به قدس به مثابه دراز دستی به ایمان و تاریخ ما است.

وی افزود: ما از قدس با وجود همه توطئه‌ها چشم‌پوشی نخواهیم کرد.

عطاالله حنا گفت: قدرتی در دنیا نیست که توان خدشه وارد کردن به قدس را داشته باشد. ما به امت اسلامی، وظایف معنوی و انسانی و ملی خود را یادآور می‌شویم و می‌گوییم که قدس را تنها نگذارید.

وی اعلام کرد: بدون قدس امت کرامت ندارد و بدون بازگشت قدس به صاحبانش امت اسلامی کرامتی ندارد تا شهر صلح و پایتخت فلسطین باشد. خطرناک‌تر از کرونا، اشغالگری است که حتماً از بین خواهد رفت تا فلسطینی‌ها از آزادی کامل در کشور خودشان برخوردار باشند.

اسقف اعظم مسیحیان ارتدکس در قدس اشغالی خاطرنشان کرد: ما در روز جهانی قدس، آوارگان فلسطین در همه جای دنیا را یاد می‌کنیم و به آنها می‌گوییم که کلید منازلتان را نگه دارید.

رئیس سابق دیوان اهل تسنن عراق: قدس جز با مبارزه بازپس گرفته نخواهد شد

«عبداللطیف الهمیم» رئیس سابق دیوان اهل تسنن عراق در سخنانی به مناسبت روز قدس گفت: روز قدس روزی تاریخی و جاودانه است.

وی افزود: قدس کلید آزادی است. قدس جز با مبارزه باز پس گرفته نخواهد شد.

رئیس سابق دیوان اهل تسن عراق گفت: احدی گمان نکند که قدس فروشی است و احدی تصور نکند که راه آزادسازی آن بسته است.

وی اعلام کرد: اندوه بار است که برخی رژیم‌های عربی حاکم هستند که هر که در برابر اشغالگران می‌ایستد را محکوم می‌کنند.

الهمیم تاکید کرد: بر حرام بودن و ممنوع بودن عادی سازی با رژیم صهیونیستی تاکید می‌کنم زیرا عادی سازی با رژیم صهیونیستی خیانتی به آرمان‌های امت است.

آیت الله عیسی قاسم: تلاش‌ها برای ائتلاف با صهیونیست‌ها خدمت به دشمنان امت عربی و اسلامی است

آیت الله شیخ عیسی قاسم رهبر شیعیان بحرین در سخنانی به مناسبت روز جهانی قدس گفت: روز قدس در حال حاضر برای حفظ امت اسلامی و وحدت آن بسیار ضروری است.

وی افزود: تلاش‌ها برای ائتلاف با رژیم صهیونیستی در راستای خدمت به دشمنان امت عربی و اسلامی است.

آیت الله شیخ عیسی قاسم اظهار داشت: در حال حاضر شاهد فعالیت رسانه‌ای فزاینده ای در راستای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تن دادن به خواسته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی هستیم.

رهبر شیعیان بحرین تاکید کرد: ملت بحرین در تاریخ خود و تاریخ انقلابش موضع ثابتی در حمایت از مقاومت و وحدت امت اسلامی داشته است.

الخزعلی: زوال اسرائیل پس از پایان حضور نظامی آمریکا در عراق حتمی است

«قیس الخزعلی» دبیرکل «عصائب اهل العراق» به مناسبت روز جهانی قدس اظهار داشت: اعلام روز جهانی قدس توسط امام خمینی (ره) با هدف یادآوری اهمیت مسأله فلسطین است. در روز جهانی قدس، اهمیت مسأله فلسطین به تمامی جهانیان یادآوری می‌شود.

دبیرکل عصائب اهل الحق عراق اعلام کرد: رژیم صهیونیستی برای همه جهان عرب و اسلام مضر است و این فقط به فلسطین و فلسطینی‌ها محدود نمی‌شود. آرمان فلسطین نزد امت اسلامی جایگاه خاصی دارد.

وی گفت که از زمان تاسیس رژیم صهیونیستی، آرمان فلسطین نزد امت عربی و اسلامی از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

الخزعلی تاکید کرد: اعلام روز قدس از سوی امام خمینی به منزله تجدید یادآوری این آرمان و یادآوری آن به همه جهانیان بود. این با هدف ادامه اقدام مقاومتی برای آزادسازی قدس و غلبه بر این غده سرطانی است.

وی در ادامه افزود: اسرائیلی‌ها خواستار تجزیه عراق از طریق مصنوع خود و آمریکایی‌ها یعنی داعش بودند. عراقی‌ها با همت و فتوای مرجعیت دینی و وجود گروه‌های مقاومت اسلامی-ایرانی در برابر تجزیه عراق ایستاد و آن‌را به شکست کشاند. عراق، قوی بازگشته است و قدرت آن با الحشد الشعبی تقویت شد.

الخزعلی جنایت ترور شهیدان سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس را جنایت بزرگ عصر نامید و گفت: این جنایتی بود که آمریکا آن‌را اجرا کرد اما تصمیم و طرح آن اسرائیلی بود. منافع اسرائیلی ایجاب می‌کرد که حاج قاسم ترور شود زیرا عامل تهدید نخست برای آنها محسوب می‌شد و حامی اقدام مقاومتی علیه این رژیم در سراسر دنیا بود. خون‌های این دو شهید به نابودی طرح‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا منجر خواهد شد.

وی پایان حضور نظامی آمریکا در عراق و منطقه را حتمی دانست و تاکید کرد: این وعده‌ای است که ما به آن پایبند هستیم. زوال و نابودی رژیم اسرائیل از اراضی عربی و قدس ما پس از پایان حضور نظامی آمریکا حتمی است.

عبدالملک الحوثی: عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی محکوم است

عبدالملک الحوثی رهبر جنبش انصارالله یمن در سخنانی به مناسبت روز قدس اعلام کرد: ما هر گونه عادی سازی با رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کنیم و آن‌را حرام می‌دانیم. روز جهانی قدس مناسبتی مهم است برای اینکه به امت اسلامی مسئولیت اولش یعنی آرمان فلسطین را یادآوری کند. روز قدس فرصتی برای آزادی فلسطین و بازپس گیری مقدسات و نجات ملت فلسطین مهیا می‌کند.

رهبر جنبش انصارالله یمن تاکید کرد: ملت یمن آشکارا اعلام کرده است که در کنار ملت فلسطین و آزادگان امت اسلامی و محور مقاومت و حامی مسجد الاقصی و مقدسات است. این التزام دینی و اخلاقی و انسانی است.

وی افزود: علت اصلی ترور شهید سلیمانی نقش وی در مبارزه با دشمن صهیونیست بود. شهید سلیمانی نقش مهمی در مقابله با دشمن صهیونیستی و هیمنه طلبی آمریکا و ایستادن در کنار ملت‌های منطقه ایفا کرد.

الحوثی با اشاره به طرحی که اخیراً انصارالله یمن به سعودی‌ها در زمینه آزادی اسیران فلسطینی در بند آل سعود، داده است، گفت: ما آماده هستیم که یک خلبان دیگر و ۵ افسر از اسیران سعودی که نزد ما قرار دارند را هم به فهرست بیافزاییم.

وی تاکید کرد: جنایات رژیم صهیونیستی روزانه است و محاصره فلسطینی‌ها در غزه را هم باید به آن بیافزاییم. خواهان تحریم کالاهای اسرائیلی و آمریکایی و مقابله با همه اشکال عادی سازی هستیم. رژیم صهیونیستی دشمن کل امت اسلامی و خطری برای امنیت و ثبات جهانی محسوب می‌شود. رژیم صهیونیستی تهدیدی برای مقدسات و در راس آن مسجد الاقصی شریف است. مظلومیت فلسطین ایجاب می‌کند که امت اسلامی موضعی مسئولانه و سرنوشت ساز و آشکار و عملی در قبال آن داشته باشد.

زیاد النخاله: روز قدس روز خیزش مسلمانان در برابر اسرائیل است

زیاد النخاله دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین به مناسبت روز جهانی قدس اعلام کرد: روز جهانی قدس روز خیزش مسلمانان در برابر اسرائیل برای تجدید عهد خود با قدس شریف است. نامگذاری این روز از سوی امام خمینی (ره) نشانه بزرگی است که ثابت می‌کند فلسطین یک مسئله داخلی نیست بلکه مسئله تمام امت اسلامی به شمار می‌رود.

وی در ادامه افزود: دولت‌هایی که نمی‌گذارند ملت‌هایشان این روز را بزرگ بدارند به بهانه آنکه روز قدس یک مناسبت ایرانی است در واقع به نفع اسرائیل عمل می‌کنند، آنها می‌خواهند از قدس دست بردارند آنها در واقع قدس را نمی‌خواهند.

النخاله همچنین اظهار داشت: دولت‌ها از حقوق یهودی‌ها صحبت می‌کنند و حرف از حقوق فلسطینی‌ها نمی‌زنند. ای ملت عظیم، ما معتقدیم مقاومت در مسیر درست حرکت می‌کند، این تنها راه برای آزادی و کرامت است. ما آماده‌ایم یک جهاد طولانی که در نهایت به یک پیروزی قطعی می‌رسد انجام دهیم.

وی در ادامه گفت: این پیروزی فقط با اتحاد گروه‌های اسلامی و ملی انجام می‌شود در غیر این صورت اختلافات داخلی به نفع دشمن صهیونیستی تمام خواهد شد ما باید در این مناسبت بر اساس قاعده مقاومت ملی با یکدیگر متحد شویم. ما باید با پروژه‌های آمریکا به ویژه معامله قرن که شکست آن ثابت شده است مبارزه کنیم هر کس که می‌گوید آمریکا می‌تواند هر کاری انجام دهد در واقع در برابر دشمنان تسلیم شده است. ملت ما می‌تواند معامله قرن را نابود کند.

زیاد النخاله همچنین افزود: شهید قاسم سلیمانی همواره حامی و پشتیبان مسئله فلسطین بود. ما باید یک قدرت گسترده در منطقه ایجاد کنیم.

سید حسن نصرالله: با حاج قاسم عهد می‌بندیم که حامی فلسطین باشیم

سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان هم در سخنان خود اعلام کرد: ما با شعار قدس راه شهدا است این روز را گرامی می‌داریم و اعلام می‌کنیم که تمام فتنه‌ها و توطئه‌ها برای تضعیف ما و ایجاد اختلاف میان ما بر اساس معیارهای طایفه‌ای و مذهبی، نژادی و سیاسی شکست خورده است.

وی در ادامه افزود: اتحاد امروز ما نشان می‌دهد که تمام تلاش‌ها و توطئه‌ها برای انزوای فلسطین ناموفق بوده است. روز قدس امسال با عید آزادسازی لبنان و بیستمین سالگرد آزادسازی این کشور در برابر دشمن صهیونیستی همزمان شده است.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: ما در حزب الله لبنان تاکید می‌کنیم که بر عهد خود برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایبند هستیم.

دبیرکل حزب‌الله لبنان در ادامه گفت: هر چقدر که تهدیدها، جنگ‌ها، توطئه‌ها و فشارها افزایش پیدا کند ما در این مسیر ثابت‌قدم خواهیم بود و با خون خود در جبهه‌ها حضور خواهیم داشت. ما لحظه‌ای برای ورود به چالش‌ها تردید نکرده‌ایم.

وی اظهار داشت: عهد و پیمان امثال ما با حاج قاسم سلیمانی شهید قدس و تمام شهدایی است که در این مسیر جان خود را فدا کرده‌اند. ما با تمام مجاهدان در این مسیر عهد می‌بندیم که تمام تلاش خود را برای تحقق اهداف خود به کار خواهیم گرفت و متحد خواهیم بود برای روزی که همگان در قدس و مسجد الاقصی نماز بخوانیم.

سید حسن نصرالله همچنین در سخنرانی خود به این نکته اشاره کرد که روز قدس بیانگر پایبندی ایران و ثابت قدم بودن این کشور در مسئله فلسطین و جهاد برای آرمان فلسطین است. ما امسال شهید قدس یعنی حاج قاسم سلیمانی را که تکیه‌گاه بزرگی برای مقاومت در منطقه بود از دست داده‌ایم.

دبیرکل حزب الله لبنان در افزود: آنچه که از عادی سازی روابط و تسلیم شدن در برابر دشمن صهیونیستی می‌بینیم تصویر واقعی امت ما نیست ما امروزه بیش از هر زمان دیگری به قدس و آزادسازی آن در سایه ایمان، صبر، اخلاص و اتحاد میان کشورهای محور مقاومت نزدیک شده‌ایم.

وی در ادامه اعلام کرد: روز جهانی قدس میراث مبارک امام خمینی (ره) به شمار می‌رود.

سید حسن نصرالله همچنین تاکید کرد: از تمام امت عربی و اسلامی می‌خواهم تا روز قدس را به روش‌های مختلف و در سطوح سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و غیره برگزار کنند و البته این اقدامات باید با توجه به تدابیر بهداشتی مربوط به گسترش ویروس کرونا انجام شود. روز قدس امسال مانند سال‌های قبل در قلب‌های ما و برنامه‌های ما حضور دارد.



منبع: مهر

روز قدس بیانگر ثابت قدم بودن ایران در مسئله فلسطین است

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان امروز به مناسبت روز جهانی قدس سخنرانی کرد.

دبیرکل حزب الله لبنان در این سخنرانی اعلام کرد: ما با شعار قدس راه شهدا است این روز را گرامی می‌داریم و اعلام می‌کنیم که تمام فتنه‌ها و توطئه‌ها برای تضعیف ما و ایجاد اختلاف میان ما بر اساس معیارهای طایفه‌ای و مذهبی، نژادی و سیاسی شکست خورده است.

وی در ادامه افزود: اتحاد امروز ما نشان می‌دهد که تمام تلاش‌ها و توطئه‌ها برای انزوای فلسطین ناموفق بوده است. روز قدس امسال با عید آزادسازی لبنان و بیستمین سالگرد آزادسازی این کشور در برابر دشمن صهیونیستی همزمان شده است.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: ما در حزب الله لبنان تاکید می‌کنیم که بر عهد خود برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایبند هستیم.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه گفت: هر چقدر که تهدیدها، جنگ‌ها، توطئه‌ها و فشارها افزایش پیدا کند ما در این مسیر ثابت‌قدم خواهیم بود و با خون خود در جبهه‌ها حضور خواهیم داشت. ما لحظه‌ای برای ورود به چالش‌ها تردید نکرده‌ایم.

وی اظهار داشت: عهد و پیمان امثال ما با حاج قاسم سلیمانی شهید قدس و تمام شهدایی است که در این مسیر جان خود را فدا کرده‌اند. ما با تمام مجاهدان در این مسیر عهد می‌بندیم که تمام تلاش خود را برای تحقق اهداف خود به کار خواهیم گرفت و متحد خواهیم بود برای روزی که همگان در قدس و مسجد الاقصی نماز بخوانیم.

سید حسن نصرالله همچنین در سخنرانی خود به این نکته اشاره کرد که روز قدس بیانگر پایبندی ایران و ثابت قدم بودن این کشور در مسئله فلسطین و جهاد برای آرمان فلسطین است. ما امسال شهید قدس یعنی حاج قاسم سلیمانی را که تکیه‌گاه بزرگی برای مقاومت در منطقه بود از دست داده‌ایم.

دبیرکل حزب الله لبنان در افزود: آنچه که از عادی سازی روابط و تسلیم شدن در برابر دشمن صهیونیستی می‌بینیم تصویر واقعی امت ما نیست ما امروزه بیش از هر زمان دیگری به قدس و آزادسازی آن در سایه ایمان، صبر، اخلاص و اتحاد میان کشورهای محور مقاومت نزدیک شده‌ایم.

وی در ادامه اعلام کرد: روز جهانی قدس میراث مبارک امام خمینی (ره) به شمار می‌رود.

سید حسن نصرالله همچنین تاکید کرد: از تمام امت عربی و اسلامی می‌خواهم تا روز قدس را به روش‌های مختلف و در سطوح سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و غیره برگزار کنند و البته این اقدامات باید با توجه به تدابیر بهداشتی مربوط به گسترش ویروس کرونا انجام شود. روز قدس امسال مانند سال‌های قبل در قلب‌های ما و برنامه‌های ما حضور دارد.



منبع: مهر

حزب الله به عهد خود برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایبند است

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، سخنرانی سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت روز جهانی قدس آغاز شد.

سید حسن نصرالله در این سخنرانی اعلام کرد: ما با شعار قدس راه شهدا است این روز را گرامی می داریم و اعلام می‌کنیم که تمام فتنه ها و توطئه ها برای تضعیف ما و ایجاد اختلاف میان ما بر اساس معیارهای طایفه‌ای و مذهبی، نژادی و سیاسی شکست خورده است.

وی در ادامه افزود: اتحاد امروز ما نشان می‌دهد که تمام تلاش ها و توطئه ها برای انزوای فلسطین ناموفق بوده است. روز قدس امسال با عید آزادسازی لبنان و بیستمین سالگرد آزادسازی این کشور در برابر دشمن صهیونیستی همزمان شده است.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: ما در حزب الله لبنان تاکید می‌کنیم که بر عهد خود برای حمایت از ملت مظلوم فلسطین پایبند هستیم.

دبیرکل حزب الله لبنان در ادامه گفت: هر چقدر که تهدیدها، جنگ ها، توطئه ها و فشارها افزایش پیدا کند ما در این مسیر ثابت‌قدم خواهیم بود و با خون خود در جبهه‌ها حضور خواهیم داشت. ما لحظه‌ای برای ورود به چالش ها تردید نکرده ایم.

وی اظهار داشت: عهد و پیمان امثال ما با حاج قاسم سلیمانی شهید قدس و تمام شهدایی است که در این مسیر جان خود را فدا کرده اند. ما با تمام مجاهدان در این مسیر عهد می بندیم که تمام تلاش خود را برای تحقق اهداف خود به کار خواهیم گرفت و متحد خواهیم بود برای روزی که همگان در قدس و مسجد الاقصی نماز بخوانیم.

سید حسن نصرالله همچنین تاکید کرد: از تمام امت عربی و اسلامی می‌خواهم تا روز قدس را به روش های مختلف و در سطوح سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای و غیره برگزار کنند و البته این اقدامات باید با توجه به تدابیر بهداشتی مربوط به گسترش ویروس کرونا انجام شود. روز قدس امسال مانند سال های قبل در قلب های ما و برنامه‌های ما حضور دارد.

دبیرکل حزب الله لبنان در افزود: آنچه که از عادی سازی روابط و تسلیم شدن در برابر دشمن صهیونیستی می بینیم تصویر واقعی امت ما نیست ما امروزه بیش از هر زمان دیگری به قدس و آزادسازی آن در سایه ایمان، صبر، اخلاص و اتحاد میان کشورهای محور مقاومت نزدیک شده ایم.

وی در ادامه اعلام کرد: روز جهانی قدس میراث مبارک امام خمینی (ره) به شمار می رود.



منبع: مهر

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت خزانه‎‌داری آمریکا در تازه‌ترین فهرست تحریمی خود ادعا کرده است که وزیر کشور ایران را مشمول تحریم قرار داده است.

دور تازه تحریم‌های آمریکا ۹ نفر از افراد از جمله «عبدالرضا رحمانی فضلی»، وزیر کشور و همچنین سه نهاد را از جمله دو زندان هدف قرار داده است.

در فهرست تحریمی جدید آمریکا، علاوه بر نام وزیر کشور، همچنین نام «محمدعلی نوری‌نژاد» معاون هماهنگ کننده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، «حمیدرضا اشراق» معاون حقوقی و امور مجلس ناجا، «حسین اشتری‌فرد» فرمانده ناجا، «هابیل درویش» مرتبط با بنیاد تعاون ناجا، «محسن فتحی‌زاده» رئیس سازمان حفاظت و اطلاعات ناجا، «یحیی محمودزاده» معاون طرح و برنامه و بودجه ناجا، «حسن شاهورپور» فرمانده سپاه حضرت ولیعصر و «ایوب سلیمانی» جانشین فرمانده ناجا نیز دیده می‌شود.

همچنین سه نهاد «ندامتگاه مرکزی تهران بزرگ»، «نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران» و «زندان قرچک» در فهرست ادعا شده تحریم‌های جدید آمریکا قرار دارند.

اعمال این تحریم‌ها از سوی آمریکا همزمان با درخواست‌های جهانی برای تسهیل و لغو تحریم‌ها علیه ایران و دیگر کشورها به دلیل شیوع کرونا صورت گرفته است.

پیش از این بسیاری از رهبران سیاسی و همچنین شخصیت‌های حقوقی و دانشگاهی با انتقاد از تداوم تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه دیگر کشورها خواستار لغو این تحریم‌ها شده بودند و حال اعلام دور جدیدی از تحریم‌ها توسط وزارت خزانه داری آمریکا حاکی از بی توجهی واشنگتن به افکار عمومی جهانی است.



منبع: مهر

رژیم صهیونیستی معضلی جهانی است

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمدجواد ظریف در یک گفتگوی تلویزیونی با تاکید بر اینکه موضوع فلسطین یک موضوع محوری برای جهان اسلام است، اظهارداشت: گرچه برخی کشورهای عربی در گذشته با پیمان کمپ دیوید و اخیراً با سیاست‌های رژیم سعودی خود را با اسرائیل و علیه آرمان‌های فلسطین هماهنگ کرده اند، اما موضوع فلسطین موضوعی نیست که با این روش‌ها به فراموشی سپرده شود.

وی موضوع فلسطین را از زمان امام خمینی (ره) تا امروز برای دولت و ملت ایران در اولویت سیاست خارجی دانست و خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران هم با توجه به دغدغه اش برای جهان اسلام باید در کنار خواسته‌های بحق ملت فلسطین باشد.

وزیر خارجه گفت: رژیم تروریستی و جعلی صهیونیستی، ابتدایی‌ترین حقوق مردم فلسطین را زیر پا گذاشته است.

ظریف در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی معتقدند موضوع فلسطین یک مساله محلی و عربی است و ربطی به ایران ندارد، افزود: سیاست‌های رژیم صهیونیستی سیاست‌هایی نیست که منحصر به یک منطقه کوچک باشد، شما امروز می‌بینید که حتی در ایالات متحده، منافع رژیم صهیونیستی در بسیار از موارد بر منافع خود آمریکایی‌ها غلبه می‌کند.

وزیر امورخارجه افزود: این منافع اسرائیلی هاست که سیاست‌های آمریکا را می‌چرخاند و در اروپا هم به همین گونه است.

ظریف از رژیم صهیونیستی به عنوان یک معضل جهانی یاد کرد و گفت: سلاح‌های کشتارجمعی و سلاح‌های هسته‌ای اسرائیل تهدیدی جهانی است و موضوعی محلی نیست.

وی افزود: بزرگترین تهدید منطقه ما، از سیاست‌های اشغالگری و سلاح‌های رژیم صهیونیستی ناشی می‌شود.

وزیر امورخارجه گفت: تعداد زیادی از کشورهای غربی، امروز گروگان رژیم صهیونیستی هستند و نمی‌توانند حتی سیاست‌هایی که در جهت منافع ملی و مردمی خودشان است، دنبال کنند.

ظریف گفت: بنابراین این تصور که مشکلات مردم فلسطین مشکلی محلی و عربی است، درست نیست و خطراتی که صهیونیست برای جهان دارد موضوعی است که در همه کشورهای دنیا مطرح است و ما امروز خیلی‌ها را در اروپا و آمریکا می‌بینیم که به طور علنی اعلام می‌کنند که سیاست‌هایشان گروگان رژیم صهیونیستی و گروه‌های حامی اسرائیل شده است.

وی در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا سازمان ملل و نهادهای بین المللی به وظایف خود در قبال فلسطین عمل کرده اند؟ گفت: متأسفانه شورای امنیت سازمان ملل گرفتار ایالت متحده و وتوی آمریکاست.

وزیر خارجه با بیان اینکه برغم اقدام آمریکا در وتوی بسیاری از قطعنامه‌ها تعدادی قطعنامه علیه رژیم صهیونیستی صادر شده است، افزود: ده‌ها قطعنامه شورای امنیت و صدها قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل و قطعنامه‌های کمیسیون حقوق بشر و شورای حقوق بشر تاکنون علیه رژیم صهیونیستی صادر شده و در اجلاس‌های مختلف بین المللی جنایت‌های رژیم صهیونیستی و سلاح‌های کشتار جمعی آن محکوم شده است.

ظریف افزود: با این حال، جامعه بین الملل نتوانسته است این قطعنامه‌ها را اجرایی کند، به همان دلیل که رژیم صهیونیستی به عنوان یک خطر جهانی و توانسته است با ابزارهای مختلف دنیا را به گروگان بگیرد و باج خواهی کند.

وی با اشاره به اینکه کشورهای اروپایی هنوز باج جنگ جهانی دوم را به رژیم صهیونیستی پرداخت می‌کنند، گفت: این یک واقعیت انکارناپذیر است که آنچه مانع دیدگاه جهانی نسبت به فلسطین بوده و منجر شده است تا آرمان بحق ملت فلسطین زیرپا گذاشته شود، همین باج گیری صهیونیست‌ها از کشورهای غربی است.

وزیر امورخارجه افزود: باجگیری و روش ویژه صهیونیست‌ها که جامعه جهانی را در برخی مواقع به گروگان گرفته، مانع از آن شده است که خواست جامعه جهانی عملی شود.

وی تصریح کرد: سیاست‌های خطرناک رژیم صهیونیستی، از توسعه سلاح‌های کشتار جمعی، استفاده از تروریسم به عنوان یک ابزار سیاست خارجی و استفاده از سرکوب جمعی، امروز نگرانی کل جامعه جهانی را برانگیخته است.

ظریف گفت: به همین دلیل سازمان ملل و شورای امنیت یک پرونده روشن و شفافی درباره رژیم صهیونیستی از خودشان به جا نگذاشته اند.

وی رژیم صهیونیستی را عامل اصلی بحران‌های منطقه دانست و افزود: رژیم صهیونیستی یا بطور مستقیم در این بحران‌ها دست داشته یا با واسطه به خاطر منافع و سیاست‌های توسعه طلبانه خود آن را دنبال کرده است.

وزیر امورخارجه گفت: اگر رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ به رسمیت شناخته نمی‌شد شاید امروز شاهد بسیاری از جنگ‌ها و بحران‌ها در منطقه نبودیم.

ظریف گفت: بسیاری از جنگ‌ها یا توسط رژیم صهیونیستی شروع شده یا به وسیله این رژیم انگیزه‌های این جنگ‌ها ایجاد شده است.

وی افزود: آمریکایی‌ها همیشه در جنگ افروزی‌های اسرائیل نقش مؤثری داشته اند و متأسفانه سیاست خاورمیانه‌ای آمریکا تاکنون حول محور منافع رژیم صهیونیستی چرخیده است.

مشروعیت، بزرگترین بحران رژیم صهیونیستی

وزیر امور خارجه کشورمان، بزرگترین بحران رژیم صهیونیستی را بحران مشروعیت دانست و گفت: این رژیم هم بحران مشروعیت داخلی و هم مشروعیت بین المللی دارد.

محمد جواد ظریف در ادامه گفتگوی تلویزیونی خود، افزود: اختلافات در داخل رژیم صهیونیستی، باعث شده تا خود اسرائیلی‌ها معتقد باشند که بدون دشمن خارجی نمی‌توانند زندگی کنند و همیشه نیاز دارند که یک دشمن خارجی داشته باشند.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: زمانی که اسرائیلی‌ها تصمیم گرفتند که در ابتدای دهه ۹۰ میلادی وارد پروسه مادرید و اسلو شوند، آقای لوبرانی که نماینده رژیم صهیونیستی در زمان شاه در ایران بود و بعد مسئول پرونده ایران در اسرائیل شد، گفت، برای جبران نیاز خود به یک دشمن، تصمیم گرفتیم که ایران را به عنوان دشمن به جای اعراب به مردم خودمان معرفی کنیم.

ظریف گفت: نبود انسجام و اختلافات داخلی فراگیر واقعیت و خطری است که اسرائیل را بیش از همه چیز تهدید می‌کند.

وی با اشاره به برگزاری چهار انتخابات طی چند ماه گذشته در اسرائیل، افزود: این انتخابات نتوانسته است معضلات را حل کند و فردی که رسماً پرونده فسادش در دادگاه‌ها مطرح است، با روش‌های تقلبی سیاسی توانسته حکومت و تسلط خود را بر رژیم صهیونیستی ادامه دهد.

وزیر امور خارجه یکی دیگر از مشکلات فعلی رژیم صهیونیستی را مشکل دموگرافیک خواند و ادامه داد: سیاست‌هایی که آنها با سرکوب فلسطینی‌ها دنبال می‌کنند، بیشتر از یک نگرانی عمده حتی مشکل دموگرافیکی است که اسرائیلی‌ها در مناطق ۱۹۴۸ با آن روبرو هستند.

ظریف در پاسخ به سوالی در خصوص ارتباط شهادت سردار سلیمانی و معامله قرن، گفت: آمریکایی‌ها با وارد شدن به معامله قرن یک واقعیتی را نشان دادند که اگر کشورهای عربی امیدی داشتند، از طریق یا با واسطه گری آمریکا بتوانند راه حلی به قول خودشان صلح آمیز با رژیم صهیونیستی برسند، اعلام ترامپ برای رونمایی از معامله قرن نشان داد که امید آنها واهی است و این آگاهی و شناخت در جهان عرب به سرعت در حال شکل گیری است.

وی گفت: تلاش برای پیداکردن راهی از طریق آمریکا برای رسیدن به یک توافق موهوم با رژیم صهیونیستی مانند معامله قرن نشان داد که توافقی که آمریکایی‌ها و اسرائیلی‌ها به دنبالش هستند چه شکل و شمایلی دارد.

ظریف همچنین گفت: سردار سلیمانی به عنوان سمبل مقاومت نمونه برجسته یک مانع جدی برای آمریکایی‌ها در این زمینه بود.

وی تاکید کرد: سپهبد شهید سلیمانی تمام زندگی خود را وقف مقاومتی کرده بود که تمام هدف آن آرمان فلسطین و قدس شریف است.

وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص وظایف مردم فلسطین در قبال قدس، گفت: مردم فلسطین همیشه وظیفه خود را انجام دادند و مشکل از ما مسلمانان بوده که آنها را تنها گذاشته ایم.

ظریف افزود: مردم فلسطین هم ستم کشیده اند و هم هیچ گاه فلسطینی بودن و وابستگی خود را به آن آب و خاک مقدس فراموش و معامله نکرده اند، بنابراین آنها وظیفه خودشان را انجام داده اند و حداقل آن این بوده که فلسطینی باقی مانده اند.

وی گفت: این ما هستیم که به عنوان کشورهای مسلمان، وظیفه حمایت از این مردم قهرمان را برعهده داریم.

ظریف از رژیم صهیونیستی به عنوان یک رژیم دروغگو در جهان نام برد و افزود: این رژیم، تخصص ویژه ای را در مظلوم نمایی و ارائه یک تصویر دروغ دارد.

وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی، رژیمی که تنها دارنده سلاح هسته‌ای در منطقه خاورمیانه است، عضو ان پی تی و عضو هیچ پیمان بین المللی خلع سلاح نیست، یکباره تبدیل می‌شود به مدعی اصلی تسلیحات در منطقه و عامل اصلی دروغ پراکنی در مورد ایران، در واقع این رژیم در پی هراس افکنی در مورد جمهوری اسلامی ایران در منطقه بوده و علت آن پوشاندن معضل مشروع نبودن این رژیم است.

وزیر امور خارجه تصریح کرد: رژیم صهیونیستی تلاش می‌کند با دشمن تراشی داخلی و بین المللی به نوعی سیاست‌ها، اقدامات غیرقانونی و خطراتی که از طرف این رژیم صورت می‌گیرد را به شکلی در میان افکار عمومی و سیاست گذاران بین المللی توجیه کند.

ظریف همچنین در پاسخ به سوالی در خصوص تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید، گفت: آنچه که از دیدگاه بنده، حضرت آقا فرمودند، یک پیش بینی است و نه یک اقدام، چراکه واقعیات منطقه ما و حتی واقعیت درونی اسرائیل نشان دهنده این است و خیلی‌های دیگر هم گفته اند که واقعیت جمعیتی صهیونیست‌ها به سمتی می‌رود که این پیش بینی محقق شود.

وزیر امور خارجه افزود: علت این امر تضادهای درونی این رژیم، خروج بسیاری از یهودیان از منطقه و بازگشت آنان به کشورهای مبدا است.

وی همچنین گفت: افزایش جمعیت در بین سایر گروه‌ها، رژیم صهیونیستی را به این نگرانی رسانده که ممکن است این واقعیت و پیش بینی به وقوع بپیوندد، به همین علت در چند سال گذشته قانونی مبنی بر ماهیت یهودی بودن رژیم صهیونیستی را تصویب کرده است.

وزیر امور خارجه افزود: دروغ ممکن است چند صباحی دوام بیاورد، ولی دروغ و جعل همیشه دوام نمی‌آورد، آرمان مردم فلسطین را نمی‌شود برای همیشه سرکوب کرد، این واقعیت تاریخی است و خود اسرائیلی‌ها هم متوجه این واقعیت هستند و برای همین است که با این شدت دست و پا می‌زنند.



منبع: مهر

معیارهای ۱۰ گانه رئیس مجلس تراز جمهوری اسلامی

Posted By کاشانی On In ایرن و جهان | No Comments



به گزارش خبرگزاری مهر، ۳۴۲ نفر از جوانان انقلابی در نامه‌ای به نمایندگان منتخب مجلس یازدهم در سراسر کشور تاکید کردند: واضح و مبرهن است که با توجه به ترکیب مجلس یازدهم که اکثریت قاطع کرسی‌ها در اختیار کسانی است که خود را انقلابی نامیده‌اند، لازم به عدول از معیارها برای مقابله با جریان غربگرا نیست و توقع می‌رود رقابتی همراه با رفاقت بین نیروهای انقلاب برای انتخاب کارآمدترین و انقلابی‌ترین رئیس مجلس ممکن رخ دهد و تحت هیچ شرایطی، هیچ مسأله‌ی فرعی بر معیارها و شاخص‌های رئیس مجلس اصلح، سایه نیاندازد.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

نمایندگان منتخب مجلس یازدهم در سراسر کشور

سلام و رحمه؛
اکنون که حوادث انتخابات مجلس یازدهم با تمام فراز و نشیب‌ها گذشته و مردم با اعتماد به تفکر انقلابی در اکثر حوزه‌های انتخابیه‌ی سراسر کشور، نامزدهایی که شعارهای انقلابی مطرح کرده بودند را برگزیده‌اند و به زودی مجلس یازدهم وارد میدان عمل خواهد شد، ما جوانان دغدغه‌مند بر خود لازم می‌دانیم در تمامی مسائل پیش رو کمافی‌السابق تحلیل و نظر خود را به نمایندگان مردم منتقل نمائیم. ما معتقدیم انتخابات پایان خط مردم‌سالاری نیست بلکه آغاز دوران رصد و امر به معروف توسط مردم و نخبگان است و در این راستا نظرات خود را در مورد اولین و یکی از مهم‌ترین آزمون‌های پیش‌روی منتخبان مجلس یازدهم بیان می‌کنیم.

روزهای ابتدایی مجلس همیشه به تعیین ترکیب کمیسیون‌ها و هیئت رئیسه‌ی مجلس می‌گذرد و این بزنگاه در افکار عمومی و محافل نخبگان، برآیند مسیر فعالیت یک مجلس در چهار سال بعد را عیان می‌سازد. آن‌چه ما را بر آن داشته که این سیاهه را خطاب به شما به نگارش درآوریم، دغدغه‌ی عدم تکرار روند معیوب گذشته در تعیین ترکیب مجلس، علی الخصوص روند انتخاب رئیس مجلس است که در نگاه مردم و قانون اساسی کشور پیشانی و نماد قوه‌ی مقننه شناخته می‌شود. اعتقاد ما بر این است که بسیاری هزینه‌هایی که در سال‌های گذشته از جانب مجلس‌های نهم و دهم به کشور وارد شده است، به نوعی به نادرست طی شدن این روند و شخص رئیس مجلس مرتبط می‌شود. از این رو به جد خواهان آن هستیم که در انتخاب رئیس مجلس آینده، تنها معیارهای انقلابی و کارآمدی بیش‌تر مد نظر قرار گیرد.

واضح و مبرهن است که با توجه به ترکیب مجلس یازدهم که اکثریت قاطع کرسی‌ها در اختیار کسانی است که خود را انقلابی نامیده‌اند، لازم به عدول از معیارها برای مقابله با جریان غربگرا نیست و توقع می‌رود رقابتی همراه با رفاقت بین نیروهای انقلاب برای انتخاب کارآمدترین و انقلابی‌ترین رئیس مجلس ممکن رخ دهد و تحت هیچ شرایطی، هیچ مسأله‌ی فرعی بر معیارها و شاخص‌های رئیس مجلس اصلح، سایه نیاندازد. از نظر ما جوانان، معیارهای ۱۰ گانه رئیس مجلس تراز جمهوری اسلامی در گام دوم انقلاب به شرح ذیل می‌باشد:

۱- تجربه‌ی کافی و تسلط کامل نسبت به فرآیندهای تقنینی و سازوکارهای درونی مجلس
۲- پایبندی به اصل اساسی “شفافیت” در خصوص عملکرد مجلس و نمایندگان، همچون آرای نمایندگان، دارایی‌ها و فعالیت‌های اقتصادی آن‌ها، هزینه‌های تبلیغاتی و…
۳- مبارزه‌ی صریح و بدون هیچ خط قرمز با فساد؛ چه از درون گروه خودی باشد چه بیرون و اشتهار به فسادستیزی در افکار عمومی مردم، جوانان و نخبگان سیاسی جریان انقلاب
۴- مورد اطمینان، وثوق و اجماع بودن بین طیف‌های گوناگون جریان انقلاب و وحدت آفرینی در بدنه‌ی سیاسی کشور و مجلس
۵- گذشته‌ی سیاسی و مدیریتی قابل دفاع
۶- عدم انحراف از خط انقلاب، امام و رهبری یا سکوت غیرانقلابی در بزنگاه‌هایی چون فتنه ۸۸، برجام، لوایح مرتبط با FATF
۷- متعهد به عدم استفاده‌ی سیاسی، انتخاباتی و شخصی از جایگاه ریاست مجلس به نفع خود یا اطرافیان
۸- متعهد به عمل بر مبنای خرد جمعی و رفتار طبق مر آیین‌نامه‌ی مجلس
۹- به معنای واقعی کلمه طرفدار عدالت و تقدم عدالت بر توسعه
۱۰- مدیریت بر مبنای اصول گفتمان اصیل انقلاب و میدان ندادن به تکنوکرات‌های ویران‌گر در سطح سیاست‌گذاری و تقنین

جوانان انقلاب در این بزنگاه مهم مجلس یازدهم به خوبی تک تک کنش‌های منتخبان را زیر نظر دارند و برای حفظ این مجلس بر ریل انقلاب مصمم هستند. امید است با انتخاب انقلابی‌ترین گزینه از میان افراد مطرح برای کرسی ریاست مجلس، گام اول در بازگرداندن مجلس به شأن و جایگاه اصلی خود در پیشبرد اهداف انقلاب و نظام اسلامی را برداشته و راه را بر تقلیل مجلس انقلاب به سکوی پرش به دیگر قوا ببندید که ملت ایران طعم واقعی مجلس خادم ملت را چشیده و نام شما را در تاریخ از وکیل الدوله‌های سیاست باز تفکیک نمایند.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

اسامی نویسندگان این نامه به شرح زیر است:

۱ محمد مهدی اسماعیلی عضو هیئت علمی دانشگاه تهران
۲ میثم نیلی دبیرکل سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و مدیرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامی
۳ سید محمدرضا حسینی عضو مؤسس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
۴ علی جعفری دبیر سابق جنبش عدالتخواه دانشجویی سراسر کشور
۵ مجتبی ابراهیمی دبیرکل سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان
۶ امیرحسین ثابتی فعال سابق جنبش دانشجویی
۷ رامین شمسایی نیا مسئول اسبق سیاسی بسیج دانشگاه‌های تهران بزرگ / عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات و رسانه دانشگاه صداوسیما
۸ حسین پیشوا معاون بررسی و تحلیل سازمان بسیج دانشجویی
۹ اسماعیل کوهی مقدم دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت
۱۰ مهدی بلوکات دبیر سابق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
۱۱ محمد مسعودی دبیر سابق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
۱۲ مهدی جهانتیغی ادوار جنبش دانشجویی و مدیرمسئول سایت جهان نیوز
۱۳ جواد نیکی ملکی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شریف و مدیرعامل مجموعه افسران
۱۴ محمد حسین بدری روزنامه‌نگار، مدرس دانشگاه
۱۵ مجدالدین معلمی دبیر کل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و معاون هنری حوزه هنری کشور
۱۶ محمدحسین قائدشرف دبیر سابق دفتر تحکیم وحدت
۱۷ محمد امین سلیمی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی سراسر کشور
۱۸ اسماعیل احمدی فعال اجتماعی و فرهنگی
۱۹ حسین زینلیان بروجنی دبیرکل اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان
۲۰ شایان نادری ادوار جنبش دانشجویی
۲۱ وحید شورابی مسئول مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی
۲۲ علی عبدی دبیرسیاسی سابق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور
۲۳ سیدمحمدمهدی توسلی دبیر سیاسی خبرگزاری مهر
۲۴ سعید توانا راد دبیر سیاسی اسبق اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل / دبیر جبهه متحد جوانان انقلاب
۲۵ علی سلطانی وش دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت مدرس
۲۶ علیرضا تسلیمی دبیر سیاسی مرکز هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی
۲۷ محمدرضا حیاتی مدیر مسئول خبرنامه دانشجویان ایران
۲۸ رضا علیپور دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
۲۹ علیرضا آل امین سائلی مدرس دانشگاه
۳۰ مهدی رئیسی مدرس دانشگاه و فعال فرهنگی
۳۱ امیر علی بنایی ادوار جنبش دانشجویی
۳۲ فهیمه آقاخانی دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور
۳۳ حامد یاری مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشکده رسانه
۳۴ فاطمه محمودی فعال دانشجویی
۳۵ راحله حسین زاده فعال فرهنگی و سیاسی
۳۶ رحیمه مهربان شاعر، نویسنده، فعال سیاسی و فرهنگی
۳۷ امیرمحمد بهشت آئین دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد و مدیر مرکز تأمین محتوای مطبوعات انقلاب اسلامی و مدیر پاتوق رسانه‌های انقلاب اسلامی
۳۸ سعید ابوالحسنی نژاد فعال سابق دانشجویی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد واحد تهران شمال، پژوهشگر فرهنگی
۳۹ امیرعلی یگانه عضو انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
۴۰ مائده سادات میروکیلی مسئول سابق رسانه‌ی بسیج دانشجویی
۴۱ علی مظفری مسئول بسیج دانشگاه علوم و تحقیقات
۴۲ محمدصابر باغخانی پور مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی
۴۳ صادق احمدی فعال اجتماعی
۴۴ سردار ملکشاهی دبیر کل اسبق انجمن اسلامی مستقل رفسنجان
۴۵ مرتضی پورسلطانی فعال دانشجویی
۴۶ مهدی بختیاری زاده فعال سابق دانشجویی (بسیج دانشگاه تهران)
۴۷ محمدمهدی صادقی مسئول سابق دفتر بین‌الملل بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
۴۸ محمد شاهکوهی بسیج دانشجویی
۴۹ سید رسول حسینی مسئول حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی واحد کرج و دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان البرز
۵۰ جواد قنبری زاد معاونت علمی بسیج دانشجوئی
۵۱ سیدمرتضی موسوی نژاد ادوار جنبش دانشجویی
۵۲ مهدی مظهر دبیرسابق قرارگاه احمدی روشن ناحیه بسیج دانشجویی استان قم
۵۳ ابوالفضل یوسفی بسیج دانشجویی
۵۴ سیدمحمد حسینی پور قاری بین المللی
۵۵ زهرا کمسفیدی دبیر خواهران قرارگاه مطالبه گری تخصصی شهید احمدی روشن استان یزد
عضویت در انجمن اسلامی دانش اموزی
۵۶ امیدرضا کرمی عضویت در بسیج دانش آموزی و دانشجویی
۵۷ محمدحسین غریبی عضو قرارگاه احمدی روشن سازمان بسیج دانشجویی کشور
۵۸ رسول جاهد جعفرخانی فعال فرهنگی
۵۹ مرتضی بحرینی نایب دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
۶۰ ابوالفضل عفت‌نژاد متخصص مدیریت دولتی
۶۱ عرفان مختارپور فعال فرهنگی
۶۲ سید حسام الدین حسینی فعالیت در سطوح بالای تشکل‌های دانشجویی و تشکل‌های فرهنگی خارج از دانشگاه
۶۳ حدیثه حقداری دانشجوی کارشناسی ارشد علوم اجتماعی دانشگاه تهران
۶۴ مجتبی مرادی عضو سابق انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علامه طباطبایی
۶۵ علی علمداری فعالیت در اندیشکده تبیین
۶۶ محمدحسین معصوم زاده فعال دانشجویی
۶۷ امیرحسین جندقیان فرد دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن استان قم
۶۸ حسن صادق مقدسی عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت
۶۹ علی عباسی عضویت در بسیج و کانون فرهنگی و هنری مساجد
۷۰ محمد حسین رادان فعال فرهنگی و اجتماعی
۷۱ زهرا جمشیدی نایب دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
۷۲ مصطفی احمدی فعال فرهنگی
۷۳ سید امیرحسین فتاح حسینی دستیار وزیر آموزش و پرورش و تهیه کننده تلویزیون
۷۴ رضا رخسایی فعال سیاسی فرهنگی رسانه
۷۵ محمد آخوندی فعال دانشجویی
۷۶ زهرا آذربرا تشکیلات دانشجویی
۷۷ علی اکبر مصنوعی بیدگلی فعال فرهنگی
۷۸ پدرام جدی مسئول اسبق حوزه بسیج دانشجویی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
۷۹ محمد قزلباش فعال فرهنگی
۸۰ شاهرخ قبادیان دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یاسوج
۸۱ عباس شریفی دانشجوی دکترای علوم سیاسی
۸۲ سجاد باقری فعال شبکه‌های اجتماعی
۸۳ پوریا امیرسیافی نویسنده و کارگردان، عضو بسیج دانشجویی دانشگاه سوره
۸۴ مصطفی سلطانی دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۸۵ امید نیکو دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۸۶ ابوالفضل شاکر فعال دانشجویی
۸۷ علی کیان بسیج دانشجویی و محلات
۸۸ بنیامین آخوندی فعال فرهنگی و اجتماعی
۸۹ رضا نظری عضو اسبق شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور
۹۰ علی رضا زارع شهرآبادی دبیر اسبق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
۹۱ سجاد رئوفی دبیر اسبق جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران
۹۲ محسن تقیانی فعال جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی و عضو ادوار اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
۹۳ علی نظامی عضویت در جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران
۹۴ امین گرمسیری فرهنگی سیاسی
۹۵ عباس الماسی کندری دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۹۶ رضا هوتی فعال فرهنگی و اجتماعی
۹۷ کیانوش سبزی پور عضوهیات علمی دانشگاه-عضو بسیج اساتید
۹۸ حبیب رضایی مسئول کمیته سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
۹۹ حسین قنبری مسئول سابق بسیج دانشجویی مؤسسه آموزش عالی نوین
۱۰۰ محمدرضا عیدی زاده خادم حرم رضوی و احمدی و محمدی
۱۰۱ مهدی همتیان فعال اجتماعی
۱۰۲ امیرحسین علی نژاد دانشجوی مقطع کارشناسی رشته مدیریت صنعتی دانشگاه امام صادق علیه السلام
۱۰۳ مجتبی مرادی عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
۱۰۴ محمد سعدی نژاد فعال فرهنگی
۱۰۵ حامد علی زاده بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
۱۰۶ محمد حامد صادق زاده شرکت و برگزاری طرح‌های اندیشه‌محور و هیئت‌های فرهنگی
۱۰۷ ابوالفضل عارف نیا دبیر تشکل عدالتخواه قسط
۱۰۸ علیرضا وارسته فعال فرهنگی
۱۰۹ سجاد آزمند مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۱۱۰ عظیم نوایی بسیج دانشجویی
۱۱۱ فاطمه محمودی فعال فرهنگی
۱۱۲ محمد ملائی عضویت فعال بسیج و کادر اصلی موسسه اشراق
۱۱۳ حامد بخششی برنطین عضو فعال انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه اصفهان
۱۱۴ محمد جواد کاویان فعال فرهنگی و سیاسی
۱۱۵ امیرمحمد نوبخت عضو جلسات کلبه کرامت اندیشکده یقین
۱۱۶ سعید جمالپور مسئول تبیین بررسی بسیج دانشجویی
۱۱۷ سلیمان احمدی بسیجی مداح سخنران سیاسی مذهبی در مجالس دعا و مذهبی
۱۱۸ نگین گل پیکری فرد عضو سابق شورای مرکزی انجمن اسلامی علوم پزشکی بابل
۱۱۹ امیرحسین احمدی دبیر سابق شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان سمنان
۱۲۰ علی بهرامی مدیرعامل شرکت تجاری نورالفرات
۱۲۱ حسین کریمی شورای مرکزی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه اراک
۱۲۲ محمدرضا آقایی مسؤول بسیج دانشجویی دانشگاه
۱۲۳ فاطمه تاج‌الدین فعال فرهنگی
۱۲۴ وفا فتحی دانشجوی و فعال فرهنگی در بسیج دانشجویی
۱۲۵ سید مهدی حاجی آبادی عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
۱۲۶ مرتضی باجلان عضویت در انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سمنان
۱۲۷ عطیه مافی مرادی عضو انجمن مستقل دانشگاه علامه طباطبایی ره
۱۲۸ مسعود رشید عضو ادوار شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان
۱۲۹ حمیدرضا فاضلی طلبه و فعال فرهنگی
۱۳۰ رضا عباسیان مسئول بسیج دانشکده علوم توانبخشی اصفهان ۸۹_۹۲
۱۳۱ امیرحسین ترابی نژاد راوزی دبیر انجمن اسلامی مستقل، مسئول بسیج دانش آموزی، دبیر کانون نهاد رهبری، مسئول بسیج محلات، عضو جمنا
۱۳۲ کوثر تنکابنی فعال فرهنگی
۱۳۳ مژده فرماتی عضو تشکل دانشجویی
۱۳۴ محبوبه غلامی عضو سابق انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل
۱۳۵ متین انجیلی مسئول حوزه بسیج دانشجویی امام هادی (ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد. عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان اصفهان
۱۳۶ مرتضی علی پور عضو مؤسس انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
۱۳۷ امیرحسین مهوری مسئول هیئت و جانشین حوزه دانشجویی
۱۳۸ محدثه ملک فعال دانشجویی
۱۳۹ حسین ناطقی فرمانده پایگاه بسیج دانشکده پزشکی شیراز
۱۴۰ سپهر جعفرزاده مسئول حوزه بسیج دانشجویی
۱۴۱ مصطفی رحیمی دبیر شورای تبین مواضع بسیج دانشجویی استان خراسان جنوبی و مسئول بسیج دانشگاه صنعتی بیرجند
۱۴۲ وحید جهان آرا مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد پرند
۱۴۳ سعید کردرستمی کارافرین وتولیدکننده
۱۴۴ رضا زارعی فعال رسانه و فرهنگی در بسیج
۱۴۵ احمدرضا دهنوی جانشین بسیج دانشگاه
۱۴۶ امیررضا غلامی عضو سابق قرارگاه شهید باقری سازمان بسیج دانشجویی
۱۴۷ محمد مهدی رمضانی صباغ فعال فرهنگی
۱۴۸ علی فاضلی دبیر کمیته فرهنگی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تفرش
۱۴۹ بهمن احمدی کمک تبلیغاتی حضوری و در شبکه‌های اجتماعی به پویش مجلس عدالتخواه
۱۵۰ مهدی شاه نظری فعال فرهنگی و دانشجویی
۱۵۱ حسین سعادتی فعال سیاسی و فرهنگی
۱۵۲ فاطمه حسینی زاده فعال سیاسی و فرهنگی
۱۵۳ مجتبی رضایی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم
۱۵۴ محمد معزی‌فر دبیر شورای تببین مواضع خراسان شمالی
۱۵۵ حسین کاشانی مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشکده الهیات دانشگاه تهران
۱۵۶ سهیل مراغه‌ای دبیر شورای فضای مجازی بسیج دانشگاه تهران شرق
۱۵۷ روح اله رحمتی مسئول بسیج دانشجویی
۱۵۸ رضا اعتدادی فعالیت فرهنگی در دانشگاه و بسیج دانشجویی
۱۵۹ محمدصادق لرکی فعال رسانه‌ای
۱۶۰ اکرم امراللهی فعال فرهنگی و سیاسی
۱۶۱ سیدمصطفی حسینی استاد سطح عالی حوزه علمیه قم با سابقه حدود ۱۳ سال تبلیغ در سطوح مختلف اجتماعی
مدیر مسئول نشریه صریح
۱۶۲ سجاد قربان حسینی مسئول پایگاه فنی و مهندسی دانشگاه آزاد تهران شمال
۱۶۳ سیدمحمدباقر موسوی فعال سیاسی و فرهنگی
۱۶۴ علیرضا حنیفی فعالیت فرهنگی
۱۶۵ محمد طالب نیا مدیریت مراکز فرهنگی و هنری
۱۶۶ مسلم گنجی مبلغ حوزه علمیه
۱۶۷ مهدی احمدیان طاهری ۲۵ سال فعالیت فرهنگی
۱۶۸ محمدهادی بشیری جامعه اسلامی دانشجویان
۱۶۹ عباس سنگانی پیگیر مسائل سیاسی اجتماعی در طول ۱۵ سال
۱۷۰ محمدحسن علیدوستی فعال فرهنگی
۱۷۱ خدیجه بور فعالیت در بسیج دانشجویی
۱۷۲ مهدی اکبریان بسیجی فضای حقیقی و مجازی
۱۷۳ مرتضی بگی فعال فضای مجازی
۱۷۴ آقامیر عزتی فعال دانشجویی
۱۷۵ علی اکبر پالیزیان گروه جهادی فجر صادق
۱۷۶ میثم سعیدی دانشجوی ارشد روزنامه نگاری دانشگاه صدا و سیما
۱۷۷ نوید داودی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان شهرستانهای استان تهران
۱۷۸ فهیمه صادقیان مسئول بسیج پایگاه شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان
۱۷۹ غلامرضا مؤمنی ۱۴ سال در اماکن عمومی و تبلیغی
۱۸۰ پرستو رام برزینی مسئول خواهران سابق انجمن اسلامی دانشجویان دفتر تحکیم وحدت، دانشگاه تبریز
مسئول اسبق بسیج دانشگاه یزد
۱۸۱ سینا بلالی دهکردی نماینده شورای تببین استان یزد
۱۸۲ محسن اکبری فعالیت در تشکل‌های دانشگاه از جمله بسیج دانشجویی
۱۸۳ فاطمه فیروزی زاده سرحلقه صالحین در بسیج
۱۸۴ امیرحسین محسن زاده مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز
۱۸۵ مهدی دهقانپور ادوار جامعه اسلامی دانشجویان
۱۸۶ امین اسلامی ساراب ادوار تشکل‌های دانشجوی و کنشگری سیاسی و ستادی
۱۸۷ میثم صادقی فرمانده ی اسبق و مسئول نظارت و تأیید صلاحیت پایگاه بسیج امام موسی کاظم روستای کلاته ملا دامغان
۱۸۸ زهرا شهبازی معاونت علمی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
۱۸۹ فاطمه محمدی فعال فرهنگی و اجتماعی
۱۹۰ امیرحسین سرمست بسیج دانشجویی
۱۹۱ احمد خان احمدی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گلستان
۱۹۲ مصطفی پهلوان مسئول سیاسی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه مذاهب اسلامی
۱۹۳ مریم عطارزاده برازجانی عضو سابق تشکل آرمان دانشگاه شیراز
۱۹۴ زهرا اسماعیلی مسئول سیاسی دانشکده در دانشگاه علوم پزشکی تبریز
۱۹۵ علی سالارکریمی دبیر اسبق بسیج دانشجویی شهرستانهای جیرفت و عنبرآباد
۱۹۶ مجتبی خواجوند صالحی دبیر سابق قرارگاه پایش ناحیه بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران بزرگ / مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه صدرا
۱۹۷ سید حسین حسینی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعت نفت
۱۹۸ مائده شاه نظری بسیج دانشجویی
۱۹۹ زهرا اظهری ادوار حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا
۲۰۰ مهدی بهدانی مسئول مالی کانون فرهیختگان فرزان دانشگاه فردوسی مشهد
۲۰۱ محمد باقر رنجبر مسئول بسیج دانشجویی
۲۰۲ امیر فرجامی شایسته مسئول اسبق هیأت دانشجویی عشاق المهدی عج
۲۰۳ اصغر قاضی خانی فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۰۴ محمدحسن خدادادی بسیج داشجویی
۲۰۵ رضا بهدانی مسئول بسیج دانشجویی علوم پزشکی بیرجند
۲۰۶ حسن قنبری مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای اردبیل
۲۰۷ مهدی ولی تاش هاشمی عضو اتحادیه انجمن اسلامی دانش آموزان
۲۰۸ عاطفه جعفری عبیدی فعال فرهنگی در مسجد
۲۰۹ شایان ولی پور مطلق مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی بیرجند
۲۱۰ علی ناظمیان فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۱۱ سمانه رسولی فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۱۲ یگانه حسینی فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۱۳ علی جنتی فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۱۴ سمیه پیل سم مسئول حوزه بسیج دانشگاه ازاد قوچان
۲۱۵ حسین حبیب زاده معاون علمی بسیج مدرسه عالی شهید مطهری
۲۱۶ ابوالفضل عباسی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
۲۱۷ احمدرضا صادقی فعال در بخش فرهنگی بسیج علوم پزشکی هرمزگان
۲۱۸ امین پویان راد عضو سابق شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت
۲۱۹ محدثه ابراهیم پرور فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۲۰ امیر شیرزاد فعال دانشجویی
۲۲۱ رؤیا معماری بازنشسته صدا وسیما
۲۲۲ مسعود یوسفی معاونت علمی و فضای مجازی بسیج دانشگاه ایلام
۲۲۳ امیر محمد ناوکی بسیج دانشجویی خواجه نصیر
۲۲۴ مهدی خدابنده لو دانشجوی دکتری دانشگاه فردوسی مشهد
۲۲۵ طاهره آمره عضو تشکل‌های فرهنگی رسانه‌ای حسینیه‌ی انقلاب اسلامی دختران قم
۲۲۶ طاها نظری پور ادوار انجمن اسلامی علوم پزشکی هرمزگان (دفتر تحکیم وحدت) و عضو شورا مرکزی خانه نشریات کشوری
۲۲۷ مریم ویسی فعال فرهنگی در حیطه دانشگاه از بسیج تا هیأت و فعالیت‌های جهادی
۲۲۸ سید ابوالفضل کسائیان بسیج دانشجویی
۲۲۹ زهرا قسوری فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۳۰ محمد امین مظلوم خداشهری عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های شهرستان‌های استان تهران
۲۳۱ محمد قاسمی عضو معاونت مطالبه گری و انجمن اسلامی دانشگاه شاهد وخبرنگار سابق
۲۳۲ امیرمحمد خبیری تشکل بسیج دانشجویی دانشگاه تهران
۲۳۳ فاطمه مرادی عضو بسیج دانشجویی فعالِ فرهنگی
۲۳۴ سجاد خدایی عضویت در بسیج دانشجویی
۲۳۵ ناهید صدقی فرهنگی و مسئول خواهران بسیج دانشجویی
۲۳۶ میلاد مفاخری عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات وزارت علوم. دبیر انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور البرز و عضو کمیته ناظر بر نشریات پیام نور
۲۳۷ محمد صداقت بسیج محلات
۲۳۸ عمار آقایی نسب بسیج فعال دانشجویی شهرستان قشم
۲۳۹ امیر مقدم فعال دانشجویی
۲۴۰ علی گودرزی مدیر عامل مؤسسه فرق و ادیان
۲۴۱ یاسین ابوالحسنی مسئول فرهنگی قرارگاه جهادی شهید فیاض بخش / معاون سیاسی بسیج دانشکده الهیات دانشگاه تهران، عضو سابق شورای مرکزی بین‌الملل بسیج دانشگاه تهران
۲۴۲ جعفر روحی فعال فرهنگی و دانشجویی
۲۴۳ حسام سالاری مؤلف کتاب، فعال فرهنگی اجتماعی بسیج
۲۴۴ وحید رحمتی طلبه و فعال فرهنگی
۲۴۵ محمد امیری طلبه و فعال فرهنگی
۲۴۶ سیده معصومه رحمانی زاویه فعال اجتماعی
۲۴۷ امین عظیمی طلبه سطح ۳ حوزه علمیه قم
۲۴۸ مهران فرخیانی طلبه و مبلغ دینی فرهنگی
۲۴۹ علی اطمینان مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
۲۵۰ امید سروش فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۵۱ عرفان سامی مسؤولیت بسیج دانشجویی
۲۵۲ محسن شاکری معاونت سیاسی حوزه بسیج دانشگاه آزاد پرند
۲۵۳ عباس درخشی مسئول مطالبه گری و گفتمانسازی بسیج
۲۵۴ سید مهدی افضلی فرمانده حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در سال ۹۵ و ۹۶
۲۵۵ محمد دشتبان استاد حوزه مبلغ امام جماعت مساجد متعدد
۲۵۶ مجتبی شاهینی طلبه، جهادی
۲۵۷ پرویز آسیابری مسئول اسبق بسیج خواهران
۲۵۸ رضیه فیروزی پژوهشگر سیاسی
۲۵۹ مجتبی علیزاده طلبه
۲۶۰ ابوذر محمدی دارم
۲۶۱ زهرا شکری دبیرقرارگاه احمدی روشن
۲۶۲ یونس آذرشب فعال سیاسی فرهنگی. طلبه سطح ۲. کارشناسی حقوق. کارشناس ارشد فلسفه وکلام
۲۶۳ الیاس رجبی دانشجوی دکتری مهندسی برق الکترونیک
۲۶۴ مجید نجفوند دریکوندی روحانی، مربی صالحین، مسئول گروه جهادی، فعال سیاسی
۲۶۵ زینب کریمی عضو تشکل دانشجویی
۲۶۶ محمدحسین فاتحی مسئول بسیج پایگاه شهید شوشتری دانشگاه مذاهب
۲۶۷ حجت امانیان فرمانده سابق پایگاه بسیج دانشجویی دانشگاه هنر اصفهان
۲۶۸ مرضیه شرائین مسئول خواهران بسیج دانشگاه خلیج فارس بوشهر
۲۶۹ امیر محمد رضایی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان چ.و.ب
۲۷۰ فاطمه احمدی مدیر مسئول نشریه‌ی دانشجویی
۲۷۱ یاسر تقوا فعال فرهنگی و سیاسی از دوران دانشگاه
۲۷۲ سیدرضا تقوی دانشجو
۲۷۳ امیرحسین حیدری فعال بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران
۲۷۴ علی راست خدیو رسانه، سیاسی
۲۷۵ حسن کریم رحیمی دبیر تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان هرمزگان _مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
۲۷۶ محمدامیر آقایی‌نسب مسئول بسیج دانشجویی
۲۷۷ سجاد عسکری فعال دانشجویی
۲۷۸ بتول عظیمی دبیر سیاسی شورای یازدهم ودبیر شورای دوازدهم انجمن اسلامی مستقل دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۲۷۹ سید عباس حسینی مهرآبادی طلبه و فعال فرهنگی
۲۸۰ فائزه نعمت الهی بسیجی و فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۸۱ مسعود مدهنی جهادگر فرهنگی
۲۸۲ رضا بداغی دبیر سیاسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۲۸۳ یاسین عربی معاونت پژوهش و فناوری بسیج دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان
۲۸۴ سینا مختاری فعالیت در فضای مجازی
۲۸۵ مریم مهربان عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر، عضو شورای عمومی دفتر تحکیم وحدت
۲۸۶ صالح فرهادی فعالیت در بین دانشجویان بین الملل
۲۸۷ زهرا بهمنی فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۸۸ پویا سلیمانی مسئول سابق سیاسی بسیج دانشجویی شریف
۲۸۹ میثم مرادی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مراغه
۲۹۰ امیرمحمد اسدپور مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی
۲۹۱ مریم خالدی فعال فرهنگی و اجتماعی
۲۹۲ محمد نیازی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام
۲۹۳ محسن تقوی طلبه سطح ۲ مرکز تخصصی فقه و اصول حضرت صاحب الامر حوزه علمیه قم
۲۹۴ کمیل سرمدی مسئول سیاسی و جهادی در بسیج دانشگاه و استان
۲۹۵ مهدی حمادی مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
۲۹۶ مهدی مرادی دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن
۲۹۷ محمدجواد صفرزاده تعلیم و تربیت حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، شورای پایگاه مقاومت، مساجد و ستادنماز جمعه
۲۹۸ امیرحسین رفعتی عضو اسبق شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور
۲۹۹ سجاد مشهدی حسن عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه سمنان (قائم مقام واحد عقیدتی سیاسی)
۳۰۰ محمد کیانوشی فعال دانشجویی
۳۰۱ مرتضی جعفری پور عضو سابق واحد تشکیلات دفتر تحکیم وحدت
۳۰۲ سجاد میرزایی دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه علامه طباطبایی
۳۰۳ علی ریاحی‌پور مسئول سیاسی سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
۳۰۴ امیرحسین احسانی دبیر انجمن اسلامی علوم پزشکی ایران
۳۰۵ احسان نورالدین موسی مسئول اسبق سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۰۶ فاطمه دانشی کهن بسیج دانشجویی
۳۰۷ الهه نیک پور فعالیت در تشکل دانشجویی
۳۰۸ محمدرضا فروهرمنش فعال اجتماعی
۳۰۹ صمد پاکدل مسئول سیاسی سابق بسیج دانشگاه شریف
۳۱۰ سیدمحمدامین محتشمی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه مراغه
۳۱۱ هنگامه مهدی دوست مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه خوارزمی
۳۱۲ میلاد پورسلطانی فعال فرهنگی، سیاسی
۳۱۳ علیرضا کسمایی مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه ایلام
۳۱۴ محمدحسین یوسف پور طلبه سطح ۲ مرکز تخصصی فقه و اصول حضرت صاحب الامر حوزه علمیه قم
۳۱۵ صادق امیری مسئول سیاسی و جهادی در بسیج دانشگاه و استان
۳۱۶ سیده مریم عطری مسئول اسبق بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
۳۱۷ محمد نصیریان دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن
۳۱۸ محمد زالب تاش تعلیم و تربیت حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان، شورای پایگاه مقاومت، مساجد و ستادنماز جمعه
۳۱۹ فاطمه ترابی عضو اسبق شورای مرکزی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور
۳۲۰ سید حسین امامی لنگرودی عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مستقل دانشگاه سمنان (قائم مقام واحد عقیدتی سیاسی)
۳۲۱ فاطمه پیریایی عضو بسیج دانشجویی
۳۲۲ علیرضا مَهدی عضو سابق واحد تشکیلات دفتر تحکیم وحدت
۳۲۳ سمانه حیدری‌هایی دانشجوی کارشناسی حقوق دانشگاه علامه طباطبایی
۳۲۴ حسین کاشفی مسئول سیاسی سابق بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز
۳۲۵ محمد مهدی علیشاهی دبیر انجمن اسلامی علوم پزشکی ایران
۳۲۶ ابراهیم علیزاده مسئول اسبق سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
۳۲۷ علی شفیعی فعال فرهنگی، سیاسی
۳۲۸ فرزاد باباخانی فعالیت در تشکل دانشجویی
۳۲۹ زینب غلامی فعال فرهنگی، سیاسی
۳۳۰ یعقوب محمدی فعال فرهنگی، سیاسی
۳۳۱ فاطمه صحرانشین فعال فرهنگی، سیاسی
۳۳۲ مصطفی کردلاری فعالیت به عنوان مبلغ مربی
۳۳۳ آرش احمدی فعال انجمن اسلامی دانش آموزی. عضو بسیج دانشگاه علوم قضایی
۳۳۴ مریم قربان زاده عضو بسیج دانشجویی دانشگاه فنی قم
۳۳۵ فاطمه زهرا رمضانی مسئول بسیج دانشجویی جزیره کیش
۳۳۶ هانیه یاورپور مسئول سابق پایگاه شهید رضایی و رسانه شهید مفتح
۳۳۷ فاطمه تقی زاده فعال دانشجویی عضو بسیج و انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه امیرکبیر
۳۳۸ فریبا ملایی بسیج دانشجویی شریف
۳۳۹ فرشته ملایی مسئول سیاسی اسبق بسیج خواجه نصیر
۳۴۰ عبدالرضا روستا آزاد فعال فرهنگی و سیاسی
۳۴۱ هاجر صفری دبیر صنفی انجمن اسلامی ۱۳۴۸ دانشکده پرستاری و مامایی شهید بهشتی
۳۴۲ حسام سلیمانی دبیر عقیدتی سیاسی دانشکده توانبخشی دانشگاه ع.پ شهید بهشتی



منبع: مهر