اخبار خوزستاناقتصادیایران و جهانتیتر دوستون وسط

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان:سرمایه گذاری در صندوق ETF تنها با کد ملی و حداقل ۱۰ هزار تومان سرمایه

به گزارش  پایگاه خبری خوز ۲۴  محسن کاویانی، ظهر امروز، سه شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: وزارت امور اقتصادی و دارایی به نمایندگی از دولت و در راستای اجرای تبصره دو قانون بودجه ۹۹ قصد دارد که باقیمانده سهام خود را در صندوق واسطه گری یکم متشکل از سه بانک ملت، تجارت و صادرات و دو بیمه البرز و اتکایی امین واگذار کند.

وی افزود: صندوق سرمایه گذاری مالی یکم یا همان ETF با هدف تعمیق بازار سرمایه، مشارکت مردم در این بازار به خصوص مردمی شدن اقتصاد تشکیل شده است؛ جمع آوری نقدینگی های خرد و آشنایی مردم با بازار سرمایه که بین دیگر بازارهای مالی سود خوبی هم داشته از دیگر اهداف تشکیل این صندوق هستند.

کاویانی با اشاره به دسترسی سریعتر مردم به بازار و انتفاع از این صندوق در خصوص مزایای آن گفت: شفاف بودن قیمت ها، پایین بودن ریسک به دلیل حضور سه بانک و دو بیمه همه از جمله مزایایی هستند که صندوق واسطه گری یکم را باارزش می کنند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان ادامه داد: در حال حاضر دولت برای واگذاری ۲۰ درصد تخفیف ارائه داده که ریسک را برای مردم کاهش می دهد.

وی تصریح کرد: هر ایرانی دارای کدملی حتی در صورت اقامت در کشورهای دیگر بدون محدودیت سنی می توانند تا ۳۱ اردیبهشت ماه با حداقل ۱۰ هزار تومان و حداکثر دو میلیون تومان سرمایه نسبت به پذیره نویسی در این صندوق اقدام کنند.

کاویانی گفت: در این مرحله از نام نویسی با توجه به تأکید دولت مبنی بر مردمی شدن اقتصاد تنها افراد حقیقی مجاز به ثبت نام هستند.

وی عنوان کرد: بازار بورس یک بازار شناور است و دولت می توانست از طریق بورس اقدام کند ولی چون هدف تشکیل صندوق مردمی شدن اقتصاد و دسترسی سریعتر مردم به بازار سرمایه بود، دولت سهام خود را از طریق ETF ارائه داد؛ برای خرید سهام در بورس نیاز به دریافت کد سهام از سامانه سجام است ولی برای خرید سهم از این صندوق داشتن کدملی کفایت می کند.

کاوزانی یاد آور شد: مردم علاقمند به خرید سهام از این صندوق می توانند با مراجعه به ۱۳ بانک از جمله ملی، سپه، مسکن، کشاورزی، رفاه، صادرات، پارسیان، پاسارگارد، اقتصاد نوین، ملت، تجارت و صندوق قرض الحسنه مهر ایران و یا غیرحضوری نسبت به خرید خود اقدام کنند؛ خرید با استفاده از اپلیکیشن آپ و سامانه های الکترونیکی بانک ها نیز امکان پذیر است.

وی اشاره کرد: از ابتدای سال جاری مطرح شدن بحث صندوق یکمم و سهام عدالت با هم تلاقی داشت ولی هیچ ارتباطی با هم ندارند؛ سهام عدالت قبلا به حدود ۵۰ میلیون نفر از مردم تعلق گرفته بود که در آینده نزدیک مدیریت این سهام به خود مردم واگذار می شود.
چون صندوق واسطه گری یکم دارای سهام ارزشمند و سوددهی بالایی است به همه مردم توصیه می کنیم که حتما برای خرید سهام این صندوق اقدام کنند.

کاویانی با تأکید بر اینکه مردم قطعا از خرید خود ضرر نمی کنند، گفت: این صندوق در حقیقت یک حُسن برای مردم دارد و آن هم روی آوردن به کارهای اقتصادی است؛ دولت سهام خود را در صندوق عرضه کرده و با افزایش ارزش آن به تبع سود مردم نیز بیشتر می شود.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان بیان کرد: نزدیک به یک هزار میلیارد تومان برای بازارگردانی نزد این صندوق قرار دارد تا مردم با اطمینان بیشتر و کمترین ریسک ممکن نسبت به خرید سهام اقدام کنند.

وی با اشاره به واریز سوددهی صندوق از شرکت های کارگزار به حساب مردم عنوان کرد: خرید سهام از این صندوق دارای ریسک سرمایه گذاری بسیار پایینی است و یک سود تضمینی خوبی را می توان برای مردم متصور شد.

کاویانی با اشاره به اینکه سهام این صندوق متعلق به دولت است، بیان کرد: شرکت های بورسی خوزستان هم اگر قصد سرمایه گذاری داشته باشند، سراغ بانک های عامل همین صندوق می روند، پس سهام ارزشمندی در صندوق قرار دارد ولی دولت فروش آن را برای اشخاص حقیقی مجاز دانسته است.

وی افزود: تا به امروز برای تمدید مهلت پذیره نویسی هیچ تصمیم گیری ابلاغ نشده و بر اساس آخرین اطلاعات اعلامی مهلت آن قابل تمدید نیست.

کاویانی خاطر نشان کرد: نماد صندوق برای پذیرش از طریق کارگزاری ها نیز دارایی یکم است که افراد دارای کد بورسی می توانند تا مهلت مقرر (۳۱ اردیبهشت) همه روزه از ساعت ۱۴ تا ۱۶ نسبت به خرید سهام اقدام کنند. متقاضایان برای فروش سهام نیز از دو ماه بعد خرید می توانند با دریافت کد احراز هویت نسبت به اخذ کد بورس و بعد فروش اقدام کنند.

کاویانی یادآور شد: برای خرید دو میلیون تومانی مبلغ سود اولیه بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان متصور شده است.

وی در پایان گفت: زمان شروع پذیره نویسی از ۱۴ اردیبهشت و زمان پایان آن نیز ۳۱ اردیبهشت ماه تعیین شده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا